Wil je meer informatie? Neem contact op

Motorrijles A-rijbewijs

Motorrijles A-rijbewijs- Motorrijden leer je bij een Motorrijsschool, autorijden bij een autorijschool.

Bij verkeerschool Eco heb je te maken met een KNMV gediplomeerd instructeur.
Je krijgt motorles van een KGI gediplomeerd instructeur.

KNMV gediplomeerde Motorrij-Instructeurs garanderen kwaliteit.

Een motorrij-instructeur mag zich pas 'KNMV Gediplomeerd Motorrij-Instructeur' noemen als hij cursus heeft gevolgd en is geslaagd voor het zware examen. Een instructeur die het KGI-diploma in bezit heeft, moet jaarlijks een verplichte applicatiecursus volgen en krijgt jaarlijks praktische kwaliteitsbegeleiding.

Neem je les bij zo'n KNMV Gediplomeerd Motorrij-Instructeur, dan heb je de garantie dat je les krijgt van iemand die bijzonder veel heeft geleerd op het gebied van motorrij-instructie. Deze instructeurs hebben tevens een juiste motorrijdersmentaliteit en zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te leren motorrijden. Zo'n instructeur zal je zelfs meer willen leren dan alleen datgene wat je voor je motorrij-examen nodig hebt!
Hij zal proberen in zo'n kort mogelijke tijd een echte motorrijder van je te maken.

Verkeersschool Eco is een motorrijschool waar motorrijden in z'n pure vorm voorop staat. Bij Verkeerschool Eco gaat het niet alleen om het aanleren van de technieken, maar ook hoe je direct al kan genieten van het motorrijden. Bij ons wordt je niet zo snel mogelijk aan het papiertje geholpen, maar zo goed en gedegen mogelijk leren motorrijden zoals motorrijden bedoeld is. Daar pluk je na je lessen meteen de vruchten van! 

Kijk voor meer informatie op knmv

Instructeur op de motor

Tijdens de rijlessen volgt de motorinstructeur je altijd vanaf een motor. Verkeersschool Eco is van mening dat je leert motorrijden van een motorinstructeur en niet van een instructeur die in een auto achter je aan rijdt. Zo krijg jij de beste begeleiding omdat de instructeur hetzelfde voelt en ervaart als jij. Is het warm, koud, glad, waait het of regent het? Een ander voordeel van volgen op de motor is dat de instructeur heel makkelijk de diverse technieken kan demonstreren. Ook is er direct contact en ruimte voor overleg en concrete aanwijzingen. 

De lessen zijn zo opgebouwd dat je alle belangrijke zaken stap voor stap onder de knie krijgt. Jouw vorderingen worden bijgehouden op een leskaart zodat je altijd volledig inzicht hebt in je vorderingen.

Verkeersschool Eco

Motorrijden is een passie en alle motorrijders willen goed en vlot maar ook zo veilig mogelijk motorrijden. Of wil je graag leren auto rijden? Stuur dan een mail naar info@verkeersschooleco.nl of ga door naar contact. 

Verkeerschool Eco

0180 - 396 - 774
06 - 55 810 444
info@verkeersschooleco.nl

ING: NL 98 INGB 000 4343080
KvK Nr: 24286897

Adres
Boksdoornstraat 25
2982 BA Ridderkerk

Wil je meer informatie Neem contact op