Wil je meer informatie? Neem contact op

Auto Praktijk

Voordat je op examen kan zal je eerst ervaring op moeten doen met de auto en het verkeer. Wij bepalen samen met de leerling, hoe je opleiding het best of het snelst kan verlopen. De lessen duren 100 minuten. Je kunt lessen in je eigen tempo, 1 keer per week of meerdere lessen per week, afhankelijk van je vrije tijd.

Ook spoedcursussen zijn mogelijk.
Je krijgt bij ons altijd les van dezelfde instructeur. De auto is rookvrij.

De Tussen Tijdse Toets:
Dit is een soort proefexamen dat wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Deze rijtest verloopt als een echte examen, zonder dat je ervoor kan zakken of slagen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen. De instructeur rijdt meestal mee en na afloop wordt de rit nabesproken. Je krijgt dan een advies over de examenonderdelen waaraan je nog extra aandacht moet besteden. Doe je de bijzondere verrichtingen goed, dan levert dit je vrijstelling op voor dit onderdeel op het eind rijexamen.

Bij de Tussen Tijdse Toets moet je jezelf legitimeren en een geldig theoriecertificaat tonen.

Het Praktijkexamen:

Aanvraag: 
Het aanvragen van het praktijkexamen gebeurt door de rijschool bij het CBR. Het moment waarop je het praktijkexamen gaat afleggen wordt in overleg met jou bepaald. Uiteindelijk zorgen we er samen voor dat je je rijbewijs op een dusdanige manier haalt, dat je straks zelf, met voldoende verkeersinzicht, zelfstandig en veilig de weg op kan!

Verkeersschool Eco

Motorrijden is een passie en alle motorrijders willen goed en vlot maar ook zo veilig mogelijk motorrijden. Of wil je graag leren auto rijden? Stuur dan een mail naar info@verkeersschooleco.nl of ga door naar contact.

 

 

Verkeerschool Eco

0180 - 396 - 774
06 - 55 810 444
info@verkeersschooleco.nl

ING: NL 98 INGB 000 4343080
KvK Nr: 24286897

Adres
Boksdoornstraat 25
2982 BA Ridderkerk

Wil je meer informatie Neem contact op